Αλλαγές στον κώδικα του Youtube

Από σήμερα, όλοι οι δημιουργοί περιεχομένου στο  Youtube πρέπει να επισημάνουν το περιεχόμενό τους ως παιδικό ή μη για παιδιά στο YouTube Studio.
Από τον Ιανουάριο: Θα περιορίσουμε, λέει η Google, τα δεδομένα που συλλέγουμε σχετικά με το περιεχόμενο για τα παιδιά για να συμμορφωθούμε με το νόμο. Αυτό σημαίνει ότι θα απενεργοποιήσουν εξατομικευμένες διαφημίσεις σε αυτό το περιεχόμενο (το οποίο επηρεάζει τα έσοδα των δημιουργών που κάνουν περιεχόμενο για παιδιά), καθώς και ορισμένα χαρακτηριστικά, όπως σχόλια, ειδοποιήσεις και άλλα.

Σημείωση: Ενδέχεται να δείτε κάποιες μικρές αλλαγές στο καναλι σας καθώς δοκιμάζουν και βελτιώνουν τα συστήματά τους, τους επόμενους μήνες!

και συνεχίζει η GOOGLE…
Γιατί συμβαίνει αυτό?

Αυτές οι αλλαγές απαιτούνται στο πλαίσιο συμφωνίας με την Αμερικανική Επιτροπή Εμπορίου (FTC) και τον Γενικό Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης και θα σας βοηθήσουν να συμμορφωθείτε με τον νόμο για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των παιδιών στο Διαδίκτυο (COPPA) και / ή άλλους ισχύοντες νόμους.
Ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας, οφείλουμε να σας ζητήσουμε να ορίσετε τα βίντεό σας ως παιδικά, εάν εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία. Κάντε αυτές τις ρυθμίσεις το συντομότερο δυνατό.
Θα χρησιμοποιήσουμε επίσης μηχανικά συστήματα μάθησης για να μας βοηθήσουν να βρούμε περιεχόμενο που είναι σαφές για παιδιά. Αλλά μην βασίζεστε στα συστήματά μας για να ορίσετε περιεχόμενο για σας – όπως όλα τα αυτοματοποιημένα συστήματα, τα δικά μας δεν είναι τέλεια.
Αν δεν ρυθμίσετε το περιεχόμενό σας ή αν διαπιστώσουμε σφάλμα ή κατάχρηση, ενδέχεται να ορίσουμε το κοινό σας για εσάς. Εάν αποτύχετε να ρυθμίσετε με ακρίβεια το περιεχόμενό σας, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα συμμόρφωσης με την FTC ή άλλες αρχές και ενδέχεται να αναλάβουμε δράση στο λογαριασμό σας στο YouTube.

Τι είναι το περιεχόμενο “για παιδιά”;
Δεν μπορούμε να παρέχουμε συγκεκριμένες νομικές συμβουλές, αλλά σύμφωνα με τις οδηγίες της FTC για την COPPA, ένα βίντεο απευθύνεται σε παιδιά (που ονομάζουμε “για παιδιά”) εάν:
• Κατευθύνεται στα παιδιά ως το κύριο κοινό (π.χ. βίντεο για παιδιά προσχολικής ηλικίας).
• απευθύνεται σε παιδιά, αλλά τα παιδιά είναι δευτερεύον ακροατήριο (π.χ. βίντεο γελοιογραφίας που απευθύνεται κυρίως σε εφήβους αλλά προορίζεται και για νεότερα παιδιά).
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους παράγοντες που καθορίζουν εάν το περιεχόμενό σας θεωρείται ότι έχει γίνει για παιδιά εδώ.
Γνωρίζουμε ότι αυτό δεν θα είναι εύκολο για κάποιους δημιουργούς και ότι αυτή η απαιτούμενη αλλαγή θα πάρει μερικούς συνηθισμένους. Ενώ δεν μπορούμε να παρέχουμε νομικές συμβουλές, δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε μέσω αυτής της μετάβασης.

Δείτε εδώ τις προυποθέσεις

Δείτε εδώ τα εργαλεία μορφοποίησης

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com