Τροπος ενημερωσης του WordPress

Ας ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο ενημέρωσης του WordPress.

Πώς να διατηρήσετε το site σας WordPress ενημερωμένο:

Η ενημέρωση του πυρήνα, των plugins και των θεμάτων WordPress σας κάθε φορά που υπάρχει μια καινούργια ενημέρωση γι ‘αυτά είναι αρκετά εύκολη. Το WordPress συνοδεύεται από ένα ενσωματωμένο σύστημα ενημέρωσης ενημέρωσης. Επισημαίνει τον αριθμό των διαθέσιμων ενημερώσεων κατά την είσοδό σας στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τη σελίδα Ενημερώσεις του Dashboard »Ενημερώσεις και να εγκαταστήσετε αυτές τις ενημερώσεις. Πρόκειται για μια διαδικασία με ένα κλικ.

Ωστόσο, δεδομένου ότι πολλοί ιδιοκτήτες ιστοτόπων δεν συνδέονται καθημερινά με τον πίνακα ελέγχου του WordPress, ενδέχεται να μην γνωρίζουν καν ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση για ημέρες.
Ευτυχώς, έχετε μερικές επιλογές.

  • Εάν χρησιμοποιείτε WordPress 3.7 ή νεότερη έκδοση, οι αυτόματες ενημερώσεις ενεργοποιούνται για μικρές εκδόσεις (οι οποίες προορίζονται για ασφάλεια και διορθώσεις σφαλμάτων).
  • Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις για σημαντικές εκδόσεις, plugins καθώς και θέματα.
  • Εναλλακτικά, μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν υπάρχει νέα ενημερωμένη έκδοση για τον ιστότοπό σας WordPress.
  • Αποκτήστε ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ενημερώσεις στο WordPress
  • Δώστε τη δουλειά σε έναν επαγγελματία
  • Όταν είστε απασχολημένοι με την εκτέλεση της επιχείρησής σας, η σύνδεση στο δικτυακό σας τόπο για να ελέγξετε για ενημερώσεις είναι συνήθως το τελευταίο πράγμα στο μυαλό σας. Δεν θα ήταν ευκολότερο εάν θα μπορούσατε να λάβετε ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε φορά που υπάρχει ενημέρωση στους ιστότοπούς σας στο WordPress;

Αυτό είναι δυνατό.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε το plugin Notifier WAP Updates. Κατά την ενεργοποίηση, μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις »Ενημερωτικό πρόγραμμα ειδοποιήσεων για να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις του plugin.

Αυτό το plugin χρησιμοποιεί το WordPress cron για να ελέγχει τον ιστότοπό σας για ενημερώσεις κάθε ώρα. Μπορείτε να το αλλάξετε σε μία ή δύο φορές την ημέρα. Όταν υπάρχει διαθέσιμη μια νέα ενημέρωση, αυτό το πρόσθετο θα σας στείλει μια ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εξ ορισμού, ελέγχει για την ενημέρωση πυρήνα WordPress, τις ενημερώσεις plugin και τις ενημερώσεις θεμάτων. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στην αποθήκευση των ρυθμίσεων με το κουμπί δοκιμής email.

Αν δεν λάβετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δοκιμής από το πρόσθετο, ανατρέξτε στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να διορθώσετε το WordPress που δεν στέλνει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αυτόματη εγκατάσταση ενημερώσεων WordPress
Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία ακόμα περισσότερο. Το WordPress σάς επιτρέπει να ενεργοποιείτε τις αυτόματες ενημερώσεις για σημαντικές εκδόσεις, προσθήκες και θέματα.

Αυτή η επιλογή είναι επικίνδυνη αν δεν χρησιμοποιείτε τη διαχειριζόμενη φιλοξενία του WordPress. Οι διαχειριζόμενες εταιρίες φιλοξενίας WordPress ενημερώνουν αυτόματα τον ιστότοπό σας σε σημαντικές εκδόσεις του WordPress και παρακολουθούν εάν κάτι σπάσει.

Εάν ενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις, τότε υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος να σπάσει ο ιστότοπός σας και δεν θα είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο για να το διορθώσετε αμέσως.

 

Ελπίζω να σας κατατόπισα στις λίγες αυτές γραμμές για το πως γενικά μπορείτε να ενημερώσετε τους ιστοχώρους σας με WordPress.

tk

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com