Πώς λειτουργεί η Αναζήτηση Google

Η Google λαμβάνει πληροφορίες από πολλές διαφορετικές πηγές, όπως:

Ιστοσελίδες,
Τα περιεχόμενα που υποβλήθηκαν από τον χρήστη, όπως οι υποβολές χρηστών Google My Business και Maps,
Σάρωση βιβλίων,
Δημόσιες βάσεις δεδομένων στο Διαδίκτυο,
και πολλές άλλες πηγές.
Ωστόσο, αυτό το άρθρο επικεντρώνεται σε ιστοσελίδες.

Η Google ακολουθεί τρία βασικά βήματα για τη δημιουργία αποτελεσμάτων από ιστοσελίδες:

Αναγνωρίζοντας

Το πρώτο βήμα είναι να διαπιστώσετε ποιες σελίδες υπάρχουν στον ιστό. Δεν υπάρχει κεντρικό μητρώο όλων των ιστοσελίδων, οπότε η Google πρέπει συνεχώς να αναζητά νέες σελίδες και να τις προσθέτει στη λίστα των γνωστών σελίδων. Αυτή η διαδικασία της ανακάλυψης ονομάζεται crawling.

Ορισμένες σελίδες είναι γνωστές επειδή η Google τους έχει ήδη ανιχνεύσει. Άλλες σελίδες ανακαλύπτονται όταν η Google ακολουθεί έναν σύνδεσμο από μια γνωστή σελίδα σε μια νέα σελίδα. Ακόμα άλλες σελίδες ανακαλύπτονται όταν ένας κάτοχος ιστοτόπου υποβάλλει μια λίστα με σελίδες (έναν χάρτη ιστοτόπου) για να ανιχνεύσει το Google. Εάν χρησιμοποιείτε έναν διαχειριστή ιστού που διαχειρίζεται, όπως το Wix ή το Blogger, μπορεί να πει στην μηχανή αναζήτησης να ανιχνεύσει τυχόν ενημερωμένες ή νέες σελίδες που κάνετε.

Αλγόριθμοι αναζήτησης

Τα συστήματα κατάταξης της Google ταξινομούν τις εκατοντάδες δισεκατομμύρια ιστοσελίδες στο ευρετήριο Αναζήτησης, για να σας προσφέρουν χρήσιμα και συναφή αποτελέσματα σε κλάσμα δευτερολέπτου.

Χρήσιμες απαντήσεις

Με περισσότερο περιεχόμενο και ευρύτερη ποικιλία στο διαδίκτυο, η μηχανή αναζήτησης φροντίζει να σας προσφέρει αποτελέσματα αναζήτησης σε ένα ευρύ φάσμα εμπλουτισμένων μορφών για να σας βοηθήσει να βρείτε γρήγορα τις πληροφορίες που ψάχνετε.

Για να βελτιώσετε την ανίχνευση ιστότοπου:

Για αλλαγές σε μία σελίδα, μπορείτε να υποβάλετε μια μεμονωμένη διεύθυνση URL στη Google.
Πάρτε τη σελίδα σας συνδεδεμένη με μια άλλη σελίδα που η Google γνωρίζει ήδη.
Ωστόσο, προειδοποιήστε ότι οι σύνδεσμοι σε διαφημίσεις, οι σύνδεσμοι που πληρώνετε σε άλλους ιστότοπους, οι σύνδεσμοι σε σχόλια ή άλλοι σύνδεσμοι που δεν ακολουθούν τις Οδηγίες για Webmasters της Google δεν θα τηρηθούν.
Η Google δεν δέχεται πληρωμές για την ανίχνευση ενός ιστότοπου συχνότερα ή για την κατάταξη υψηλότερου. Αν κάποιος σας πει διαφορετικά, κάνουν λάθος.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com